Belgische Chocolade Kopen


Bruyerre Chocolates

Bruyerre Chocolates

Met meer dan een eeuw ervaring, Bruyerre werd opgericht in 1909 door François Léon Bruyerre, mag Bruyerre gerekend worden tot de absolute wereldtop op het gebied van pralines!

Tot op heden vervaardigd Bruyerre meer dan 80 soorten huisgemaakte chocolade pralines welke bekend zijn om hun vulling en decoratie. De absolute topper in het assortiment? De artisanale handgemaakte hazelnootpraliné welke dient als vulling voor een groot gedeelte van de pralines! 

Bruyerre, la passion du chocolat!

Ons assortiment van Bruyerre Chocolates:

  • Chocolade pralines
  • Chocoladetruffels

Bruyerre Chocolates kopen?


ChocOBeer

ChocOBeer

ChocOBeer is een Belgische praline met vloeibare biervulling.

Het is een concept waarbij de pure krachtige smaak van Belgische chocolade wordt vermengd met de authentieke smaak van Belgisch bier.

ChocOBeer wordt geproduceerd door Chocolaterie Carré in samenwerking met Brouwerij Omer Vander Ghinste, Brouwerij De Halve Maan en Brouwerij Palm.

ChocOBeer kopen?


Dolfin Chocolade

Dolfin Chocolade

Dolfin combineert al decennia lang natuurlijke kwaliteitsingrediënten met de allerbeste chocolade. Fruit, kruiden, specerijen, bloemen en zelfs de grootste Belgische klassiekers worden harmonieus en subtiel met chocolade gecombineerd.

Daarom zijn de originele recepten van Dolfin geliefd bij al wie van culinaire vernieuwing houdt. De meesterchocolatiers van Dolfin hebben een neus voor nieuwe smaken, zolang ze maar natuurlijk puur en authentiek zijn.

Meesterchocolatier Dolfin werkt met de allerbeste ingrediënten die moeder natuur te bieden heeft. Men bedenkt verrassende combinaties met een uitgelezen en volle smaak, met minder suikers en vetten.

Ons assortiment van Dolfin Chocolade:

  • Chocoladerepen
  • Chocolade napolitains

Dolfin Chocolade kopen?