Belgische Chocolade Kopen


Bruyerre Chocolates

Bruyerre Chocolates

Met meer dan een eeuw ervaring, Bruyerre werd opgericht in 1909 door François Léon Bruyerre, mag Bruyerre gerekend worden tot de absolute wereldtop op het gebied van pralines!

Tot op heden vervaardigd Bruyerre meer dan 80 soorten huisgemaakte chocolade pralines welke bekend zijn om hun vulling en decoratie. De absolute topper in het assortiment? De artisanale handgemaakte hazelnootpraliné welke dient als vulling voor een groot gedeelte van de pralines! 

Bruyerre, la passion du chocolat!

Ons assortiment van Bruyerre Chocolates:

  • Chocolade pralines
  • Chocoladetruffels

Bruyerre Chocolates kopen?


ChocOBeer

ChocOBeer

ChocOBeer is een Belgische praline met vloeibare biervulling.

Het is een concept waarbij de pure krachtige smaak van Belgische chocolade wordt vermengd met de authentieke smaak van Belgisch bier.

ChocOBeer wordt geproduceerd door Chocolaterie Carré in samenwerking met Brouwerij Omer Vander Ghinste, Brouwerij De Halve Maan en Brouwerij Palm.

ChocOBeer kopen?


Dolfin Chocolade

Dolfin Chocolade

Dolfin combineert al decennia lang natuurlijke kwaliteitsingrediënten met de allerbeste chocolade. Fruit, kruiden, specerijen, bloemen en zelfs de grootste Belgische klassiekers worden harmonieus en subtiel met chocolade gecombineerd.

Daarom zijn de originele recepten van Dolfin geliefd bij al wie van culinaire vernieuwing houdt. De meesterchocolatiers van Dolfin hebben een neus voor nieuwe smaken, zolang ze maar natuurlijk puur en authentiek zijn.

Meesterchocolatier Dolfin werkt met de allerbeste ingrediënten die moeder natuur te bieden heeft. Men bedenkt verrassende combinaties met een uitgelezen en volle smaak, met minder suikers en vetten.

Ons assortiment van Dolfin Chocolade:

  • Chocoladerepen
  • Chocolade napolitains

Dolfin Chocolade kopen?


Starbrook Chocolate

Starbrook Chocolate

Jaak De Koninck, kunstenaar en schilder sinds 1972, creëerde in 1983 zijn eigen denkbeeldige luchtvaartmaatschappij ‘Starbrook Airlines’. Een fantasiewereld waar stewardessen, piloten en DC3’s in warme aquarellen tot leven komen. Zijn eerste expositie in 1983 in het theater van Brussel was de reden voor heel wat televisie- en radioaandacht. De nostalgische sfeer die zijn werk oproept brengt de verbeeldingskracht wereldwijd tot leven.

Sinds 1998 gaan Belgische chocolade en kunst hand in hand. Jaak De Koninck ontmoet Patrick Gilis, oprichter van het chocoladebedrijf Starbrook Airlines. De melkchocolade met hazelnoot zal de allereerste tabletverpakking zijn en het begin van een zeer geslaagd huwelijk tussen kunst en Belgische chocolade!

Starbrook Airlines, the Belgian chocolate with a story!

Ons assortiment van Starbrook Chocolate:

  • Chocoladerepen

Starbrook Chocolate kopen?